Agyagszobor készítése

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Agyagozás, kőfaragás, modellezés

Agyagozás - váza vagy szobor készítése

 

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 5000 Ft
2018. január 25. (Cs)

Jelentkezés a tanfolyamra

Az egy-alkalmas agyagozó foglalkozás során a tapintás adta örömteli alkotás által közelebb kerülhetünk térérzékelésünk megfigyeléséhez. Újfajta szemléletmódot, betekintést kapunk a formák világába.  Megtapasztaljuk az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét, megdolgozhatóságát és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. Könnyen elkészíthető kerámiavázát vagy szabadon választott kisebb szobrot készítünk el korongozás nélkül. Az alkotás száradás után két hét múlva elvihető, majd otthon akrilfestékkel tartósítható. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

 

Agyagozás tanfolyam (3 részes) 

Vezeti: Simon Ildikó
3 alkalom • 18-20ó • Ára: 15.000 Ft /3 alkalom vagy 5000 Ft /alkalom
2018. január 25.(Cs)
2018. február 1. (Cs)
2018. február 8. (Cs)

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyam egyes alkalmai külön is látogathatóak. Az agyagozás, szobrászat során a tapintás adta örömteli alkotás által közelebb kerülhetünk saját térérzékelésünk megfigyeléséhez. A 3 részes tanfolyam során újfajta szemléletmódot, betekintést kapunk a formák világába.  1. alkalom: az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét, megdolgozhatóságát tapasztaljuk meg,  és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. Elkészítünk egy kisebb tárgyat. 2. alkalom: relief, dombormű készítése közben sajátítjuk el a finomabb formák kialakítását a térben. 3. alkalom: egy szabadon választott kisebb szobrot készítünk. Az alkotásaink száradás után otthon, vízálló réteggel lefesthetők, amivel tartóssá válnak. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Agyag fej formázása - térbeli mintázás

Vezeti: Simon Ildikó
1 alkalom • Ára: 7500Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

Workshopunkon megismerkedhetsz az agyagozás alapjaival, és újfajta szemléletmódot, betekintést kapsz a formák világába. Tanulhatsz az emberi arc arányairól, amely segítséget nyújt a formázásban. Egy teljes fejet formázunk meg, amely lehet önarckép, vagy párod, barátod arca. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

btn jelentkezes nagy

VISSZA