Csapatépítés

Ezüst gyűrű készítése

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Ötvös workshop, ékszer készítés

Mintás gyűrű készítése

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-20 • Ára: 5000 Ft
BETELT!!! 2020. Február 19. (Sz) 18-20ó

Jelentkezés a tanfolyamra

(14-99 éves korig) A workshop alkalmával egyedi gyűrűt készítesz az általad választott mintával díszítve. Többféle díszítőminta és gyűrűforma közül váalaszthatsz! Sárga és vörösréz közül választhatsz a gyűrű anyagául. Az alapanyagot és eszközöket mi biztosítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

 

Karkötő készítése alpakkából

Vezeti: Mufics István
Ára: 7000 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(14-99 éves korig) A workshop alkalmával egyedi karkötőt készítünk alpakkából. Az alpakka, más néven újezüst, a réz, cink és nikkel ötvözetéből épül fel. Megmunkálása kicsit nehezebb, mint a rézé, keménysége viszont a tartósságát is mutatja. Ezüstös csillogása is felülmúlhatatlan. Mindenki a saját izlésének megfelelő formájúra alkotja meg a karkötőt. Az alapanyagot és eszközöket mi biztosítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

 

Köves gyűrű készítése alpakkából

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10.000 Ft
BETELT!!! 2020. március 19. (Cs)

Jelentkezés a tanfolyamra

(14-99 éves korig) A workshop alkalmával egyedi gyűrűt készítünk alpakkából és az általad választott kővel. Az alpakka, más néven újezüst, a réz, cink és nikkel ötvözetéből épül fel. Megmunkálása kicsit nehezebb, mint a rézé, keménysége viszont a tartósságát is mutatja. Ezüstös csillogása is felülmúlhatatlan.A tanfolyamon keményforrasztással helyezzük a foglalatot a megfelelő helyre. Az alapanyagot és eszközöket mi biztosítjuk. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

 

Rézkarkötő készítése féldrágakővel díszítve

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 12.000 Ft
2020. Február 26. (Sze)

Jelentkezés a tanfolyamra

(14-77 éves korig) A workshop alkalmával egyedi rézkarkötőt készítünk, amelyet féldrágakővel díszítünk. Két anyag közül választhatsz, amelyből az ékszer készül: vörös- vagy sárgaréz. Mindenki a saját izlésének megfelelő formájúra alkotja meg a karkötőt. Az ötvös szakma egyik alapkészségét a keményforrasztást sajátíthatjuk el a foglalkozáson. A réz amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Videó a tanfolyamról>>>

 

Réz ékszerszett készítése: karkötő, fülbevaló, gyűrű

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10.000 Ft
2020.február 13. (Cs)
2020. március 25. (Sz)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon mindenki elkészítheti gyönyörű ékszerkollekcióját, egy karkötőt, fülbevalót és gyűrűt, sablon vagy saját tervek alapján. A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Alapanyagot és eszközöket biztosítjuk. A réz amellett, hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Videó a tanfolyamról>>>

 

Ezüst gyűrű készítés

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • Ára: 15.000
2020. március 4. (Sz) 18-20ó

Jelentkezés a tanfolyamra

(14-99 éves korig) A workshopon mindenki elkészítheti saját ezüst gyűrűjét egy sablon alapján. Az ezüst amellett, hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszert lehet készíteni belőle.  A tanfolyamon való részvételhez nem kell előképzetség. A tanfolyam díja tartalmazza az anyagköltséget! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

 

Ötvös tanonc: Egyedi ékszerkészítés

(14-77 éves korig) Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután, saját ékszer-elképzeléseidet késztheted el a segítségemmel, rézből vagy ezüstből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. Ha ezüsttel szeretnél dolgozni, 500Ft/g áron tudjuk számodra bitosítani, de igény szerint beolvasztjuk saját otthonról hozott ezüst ékszereidet is.

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

5000Ft/óra

Kedvcsináló videó>>>

 

Lótusz mécsestartó készítése rézből

(14-77 éves korig) A Képző és Iparművészeti Kamara által zsűrizett elegáns mécsestartót készítünk sárga-, vagy vörösrézből. A téli időszakban a kinti sötétséget meleg mécsesek fényével ellensúlyozzuk otthonunkban. A különlegesen csillogó réz-lótusz otthonod egyedi dísze lesz. Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután késztheted el a segítségemmel, rézből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. 

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

5000Ft/óra (A lótusz mécsestartó elkészítésének ideje 3 óra.)

 

 

 

Ezüst-gyűrű öntése

 

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 09-17h • Ára: 21.000 Ft + anyagköltség
2019. január 26. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

(18-77 éves korig) Az egésznapos tanfolyamunkon mindenki a hozott elképzelései alapján készít egy gyönyörű gyűrűt. A sablont egy speciális viaszból készítjük el, amit homokba formázva öntünk ki ezüstből. A végén kidolgozzuk és polírozzuk. Igazán egyedi ajándékot készíthetünk magunknak vagy a párunknak! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz 500Ft/g áron. (Egy gyűrű kb 10 g, fazontól függően). Meghirdetett időponttól függetlenül hétköznapokon is megoldható előzetes időpont egyeztetéssel! Várunk szeretettel!

Kedvcsináló videó>>>

 

 

Képdomborítás rézlemezre

(14-77 éves korig). Próbálj ki valami újat! Ezen a workshpon a résztvevők általuk választott lenyomatot készítenek rézlemezre, fém eszközök segítségével: növényt, állatot, monogramot, képet. Ez a keményebb anyaggal történő munka nagyobb erőt, koncentrációt igényel. Az elkészült egyedi dombormű a lakás dísze, vagy különleges ajándék lehet. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel. 

Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután késztheted el a segítségemmel, rézbő. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza.

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

5000Ft/óra

 

Medál öntése ezüstből

(14-77 éves korig) A workshopon gyönyörű medál készül, amelyet többféle, nálunk található egyedi sablon közül a résztvevők választanak, és öntenek ki ezüstből. Különleges, egyedi medál készülhet belőle magad vagy szeretteid számára, akár karácsonyi ajándékként. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz 500Ft/g áron (Egy medál max. 10 g, fazontól függően).

Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután, saját medálodat is késztheted el a segítségemmel, rézből vagy ezüstből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. Ha ezüsttel szeretnél dolgozni, 500Ft/g áron tudjuk számodra bitosítani, de igény szerint beolvasztjuk saját otthonról hozott ezüst ékszereidet is. 

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

5000Ft/óra

 

Rézrózsa készítése

(14-77 éves korig) A workshopon egy gyönyőrű virág, a rózsa alakját tanuljuk meg a réz segítségével megformálni. Összetett fogásokkal alakítjuk ki a szirmokat és a leveleket, illetve kicsit belekóstolhatunk a keményforrasztás műveletébe is. Egy réz-rózsa nemcsak otthonunk dísze lehet, de általa örök emlékkel lephetjük meg párunkat is. 

Előre egyeztetett időpontban, délelőtt vagy délután késztheted el a segítségemmel, rézből. Az óradíj a réz anyagköltségét tartalmazza. 

Érdeklődés, időpont egyeztetés: +36 70 226 6751/ Mufics István

5000Ft/óra

A rézrózsa elkészítéséhez legalább 3 óra szükséges!

 

 

 

VISSZA