Rézkarkötő készítése féldrága kővel

Egyedi rézkarkötő készítés

Ezüst gyűrű készítése

Ezüst gyűrű készítése

Ezüst gyűrű készítése

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Réz ékszerek, Ötvös tárgyak

Decemberben nem lesznek ékszerkészítő tanfolyamok, csak egyéni foglalkozások!

Rézkarkötő készítése féldrágakővel díszítve

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 12.000 Ft
2017. november 20. (H)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshop alkalmával egyedi rézkarkötőt készítünk, amelyet féldrágakővel díszítünk. Két anyag közül választhatsz, amelyből az ékszer készül: vörös- vagy sárgaréz. Mindenki a saját izlésének megfelelő formájúra alkotja meg a karkötőt. Az ötvös szakma egyik alapkészségét a keményforrasztást sajátíthatjuk el a foglalkozáson. A réz amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Réz ékszerszett készítése: karkötő, fülbevaló, gyűrű

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10.000 Ft
2017. november 17. (P)

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon mindenki elkészítheti gyönyörű ékszerkollekcióját, egy karkötőt, fülbevalót és gyűrűt, sablon vagy saját tervek alapján. A réz amellett hogy esztétikai értéke van és elegáns, különleges fényű ékszer, számos jótékony hatással is rendelkezik, például oldja a stressz hatására kialakult blokkokat, ezáltal harmonizál illetve megvéd az elektroszmog hatásaitól is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Ötvös tanonc: Egyedi ékszerkészítés

Vezeti: Mufics István
délelőtt vagy délután • Ára: 5000Ft/óra

Jelentkezés a tanfolyamra

Egy előre egyeztetett időpontban legyen az délelőtt vagy délután, a hozott ékszer elképzelésedet készíted el a segítségemmel. Legyen szó réz vagy ezüst ékszerről. A réz alapanyag költségét tartalmazza az óradíj. Ha ezüstből szeretnél dolgozni az sem gond! 500Ft/g áron tudok számodra biztosítani, vagy a saját otthoni már nem használt ezüst ékszereidet is beolvaszthatjuk. Ha kérdésed van vagy időpontot szeretnél egyeztetni akkor ezen a számon tudsz keresni: +36 70 226 6751

Lótusz mécsestartó készítése rézből

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 9-12ó • Ára: 10.000 Ft
2017. november 25. (Szo)

Jelentkezés a tanfolyamra

A Képző és Iparművészeti Kamara által zsűrizett elegáns mécsestartót készítünk sárga-, vagy vörösrézből. A téli időszakban a kinti sötétséget meleg mécsesek fényével ellensúlyozzuk otthonunkban. A különlegesen csillogó réz-lótusz otthonod egyedi dísze lesz. Előzetes bejelentkezés után várunk szeretettel!

 

Ezüst-gyűrű öntése

 

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 10-17h • Ára: 21.000 Ft + anyagköltség

Jelentkezés a tanfolyamra

Az egésznapos tanfolyamunkon mindenki a hozott elképzelései alapján készít egy gyönyörű gyűrűt. A sablont egy speciális viaszból készítjük el, amit homokba formázva öntünk ki ezüstből. A végén kidolgozzuk és polírozzuk. Igazán egyedi ajándékot készíthetünk magunknak vagy a párunknak! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz 500Ft/g áron. (Egy gyűrű kb 10 g, fazontól függően).

Képdomborítás rézlemezre

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • Ára: 7500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(7-77 éves korig). Próbálj ki valami újat! Ezen a workshpon a résztvevők általuk választott lenyomatot készítenek rézlemezre, fém eszközök segítségével: növényt, állatot, monogramot, képet. Ez a keményebb anyaggal történő munka nagyobb erőt, koncentrációt igényel. Az elkészült egyedi dombormű a lakás dísze, vagy különleges ajándék lehet. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel.

Medál öntése ezüstből

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10000 Ft + anyagköltség

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon gyönyörű medál készül, amelyet többféle, nálunk található egyedi sablon közül a résztvevők választanak, és öntenek ki ezüstből. Különleges, egyedi medál készülhet belőle magad vagy szeretteid számára, akár karácsonyi ajándékként. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel! Ha nincs ezüstöd, a műhelyünkben is vásárolhatsz 500Ft/g áron (Egy medál max. 10 g, fazontól függően). Ezt a tanfolyamunkat előre egyeztetett időpontban két főtől indítjuk.

Rézrózsa készítése

Vezeti: Mufics István
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10.000 ft

Jelentkezés a tanfolyamra

A workshopon egy gyönyőrű virág, a rózsa alakját tanuljuk meg a réz segítségével megformálni. Összetett fogásokkal alakítjuk ki a szirmokat és a leveleket, illetve kicsit belekóstolhatunk a keményforrasztás műveletébe is. Egy réz-rózsa nemcsak otthonunk dísze lehet, de általa örök emlékkel lephetjük meg párunkat is. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Napműhely tanfolyamok és workshopok:   2017. december

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
    
1
2
3
10:00 Adventi koszorú készítése
4
9:00 Waldorf-baba-varró tanfolyam
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
VISSZA