Waldorf-baba varrás
Jelentkezés a lap alján
Előző
Következő
Október 21, 28, nov.4 (Csütörtök: 9:00-12:00) 3 alkalmas
 

Waldorf-baba-varró tanfolyam

A 4 alkalom alatt a résztvevők kezei közül megszületik egy 30 cm-es Waldorf-baba. A Waldorf-baba különlegessége, hogy 100%-ban természetes anyagokból készül, testét gyapjúval töltjük. Nincs karakteres arca, hogy a gyermek, aki majd játszik vele, bele tudja gondolni és érezni saját élményeit, amelyeket a nap során átélt, és a „babázás” közben dolgoz fel. A Waldorf baba 3 éves kortól ajánlott a gyermek számára. A Waldorf-baba varrás sokszor türelmet és koncentrációt igényel, ami segít a gyermekekkel való együttlét minőségeinek elmélyítésében is. Teljesen kezdőket is várunk szeretettel! Előzetes bejelentkezés szükséges. 

Vezeti: ERDÉLYI TÜNDE

Ára: 25.000 Ft / 3 alkalom

Manóbaba varrása lenmaggal töltve

Készítsd el gyermeked játékát saját kezűleg! A kicsik kedvelt, bújós-alvós játéka, a lenmaggal töltött marokbaba. Puha plüss anyagból készül, kézzel varrjuk, így a végére megszülető babácska egyedi és megismételhetetlen ajándék lesz gyermeked számára. Kezdőket is várunk szeretettel! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vezeti: DUNYÁK ÉVA

Ára: 5000ft/fő

Mozgó játékok varrása

Készítsd el gyermeked kedvenc játékát saját kezűleg, akár kezdőként is. A workshopon olyan “mozgó” játékokat varrunk, amelyek vidámságot hoznak, és mozgásukkal öntudatlanul is mozgásra késztetik, tanítják a gyermeket: A Keljfeljancsi például arra, hogy ha el is esünk, mindig újra felállunk, nem adjuk fel. Gyermekkorunk közkedvelt játékait varrjuk meg, természetes anyagokból, selyemből, gyapjúból, pamutból. Az 5 alkalom alatt elkészül Bukferenc, Keljfeljancsi, Tulipánbaba, Falramászó Gyik és egy similabda. Varrni tudás nem feltétel! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!  

Vezeti: Erdélyi Tünde

Ára: 7.000 Ft / alkalom

Mind az 5 alkalmon való részvétel esetén: 35.000 Ft helyett 32.000 Ft 

Rumini-mese figurák

Készítsd el gyermeked játékát saját kezűleg! A workshopon a közkedvelt Rumini-mese egérfiguráját varrjuk meg, illetve mindenki hazavihet alapanyagot egy második egérke elkészítéséhez. A foglalkozáson megtanuljuk a technikát, amellyel hasonló mesefigurákat készíthetünk el. Gyapjúból és más természetes anyagokból varrunk, és közben beszélgetünk arról is, hogyan kerülhet be gyermekünk mindennapjaiba a kézzel készített, természetes játék. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!  

Vezeti: ERDÉLYI TÜNDE

Ára: 7000ft/fő

Október 25. hétfő: 10-12 ó