Kreatív agyagozás
Jelentkezés a lap alján

Jelentkezés egyéni időpontra: tanfolyam@napmuhely.hu

Agyagozás - váza vagy szobor készítése

Agyagozó workshopunk alkalmával betekintést kaphatsz a formák világába. Megtapasztalhatod az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét és azt, hogyan alakíthatók a formák egyikből a másikba. Könnyen elkészíthető kerámiavázát, szabadon választott kisebb szobrot vagy fejet készítünk el korongozás nélkül. Különböző eszközökkel egyedi mintákkal díszítjük alkotásunk, amely száradás után két hét múlva elvihető, majd otthon akrilfestékkel színezhető. Előzetes bejelentkezés szükséges, várunk szeretettel!

Veztő: SIMON ILDIKÓ

Ára: 8000 Ft/fő

Jelentkezés egyéni időpontra: tanfolyam@napmuhely.hu

Szappankő faragása

Faragtál már követ? A szappankő egy könnyen megmunkálható kőzetfajta, amit fiúk-lányok, gyermekek és felnőttek egyaránt örömmel formáznak meg könnyűfűrésszel, ráspollyal, reszelővel…Bármi készülhet belőle, a fantáziád szab csak határt: kis medál, állatok, mécsestartó, lakásdísz… Ez a szobrászathoz hasonló térbeli munka kihívás kicsik és nagyok számára, hogy megtanulják elképzeléseiket megvalósítani, az anyagba átültetni. (7-77 éves korig). Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel! 

Vezető: ERDÉLYI TÜNDE

Ára: 7000ft/fő

Adventi koszorú készítése

Készüljünk együtt adventi hangulatban a Karácsonyra! Moha koszorú alapra, termésekből, élő zöldekből, szárazvirággal, rusztikus gyertyákból készítünk (30 cm átmérőjű) koszorút ragasztásos technikával. A koszorú alkotása közben a színek és illatok segítenek felkészülni minket a közelgő Ünnepre. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Vezető: BÍRÓ ZSUZSANNA

Ára: 16000 Ft/fő

Papírbetlehem készítése

20 cm magas,összecsukható betlehemi asztaldísz készítése papírból. Készülhet egyszerűbb vagy haladóbb változat. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel! 

Veztő: SIMON ILDIKÓ

Ára: 6000 Ft/fő