Egyedi színátmenetes selyem körsálak

Egyedi színátmenetes selyem körsálak

Kézzel festett 100%-os selyem kendők, sálak és stólák

Egyedi selyemruhák

100% selyemből készült párnahuzatok

selyemképek


Strict Standards: Non-static method ModIosSlider::getProportion() should not be called statically in /home/napmuhely.hu/public_html/modules/mod_hg_iosslider/tmpl/default.php on line 168

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Selyemfestés

Színátmenetes selyemsál festése (45x140 cm)

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18.30-20ó • Ára: 8500 Ft
2017. augusztus 28. (H)
2017. szeptember 4. (H)
2017. október 5. (Cs)

Jelentkezés a tanfolyamra

(9-99 éves korig). Kipróbálnád a selyemfestést? Lepd meg magadat vagy szeretteidet egyedi színátmenetes selyemsállal! Lehetsz teljesen kezdő és haladó is, alig akarod majd abbahagyni a festést. Sokféle alkalomra hordható sálat készíthetsz, öltözéked elegáns kiegészítőjeként, ami színeivel feldobja a szürke hétköznapokat. A színösszeállítást te álmodod meg a selyemre. A selyem különlegessége, hogy nyáron hűt, télen fűt, és véd az elektroszmog hatásaitól. A gőzölős festéktől a selyem puha és lágy marad. Egyedi sáladat pár nap múlva viheted haza, gőzölés után élénk, ragyogó színű lesz. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Selyemkendő festése (55x55 cm) - kontúros mintával

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 14-16ó • Ára: 9500 Ft/fő
2017. október 1. (V)

Jelentkezés a tanfolyamra

Kreatív kikapcsolódásra vágysz? Fess magadnak egyedi selyemkendőt! A selyemfestést kezdőként is kipróbálhatod az általunk előre kikontúrozott selyemkendőre, melyet kedvenc színeiddel festhetsz meg. A mintát a foglalkozás előtti héten egyeztetjük Veled. A végeredmény: egy dekoratív, hordható, garantáltan egyedi kézműves ajándék, ami belőled született. Magadon is viselheted vagy bekeretezve a lakásod dísze is lehet, emlékeztetve Téged a benned élő szépségre. Méret: 55x55 cm hernyóselyem kendő. Egyedi sáladat a gőzölés után pár nap múlva viheted haza. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Selyemsál festése (130x28 cm) - kontúros mintával

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 17-19ó • Ára: 9500 Ft
2017. október 1. (V)

Jelentkezés a tanfolyamra

Dobd fel ruhatáradat egy szép selyemsállal! Ezen a foglalkozáson egyedi kiegészítőt készíthetsz magadnak, kipróbálhatod a selyemfestést egy hosszú sálon, akár kezdőként is. A mintát előre egyeztetjük Veled, kikontúrozzuk, te pedig kedvenc színeiddel kifested, amit elképzeltél. A gőzölős festéktől a selyem puha és lágy marad. Gőzölés után, pár nap múlva viheted haza egyedi alkotásodat, ami mindig emlékeztet majd a benned élő szépségre. A selyem különlegessége, hogy nyáron hűt, télen fűt, és véd az elektroszmog hatásaitól. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Kerek selyemkép festése (20 cm átmérő)

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 6500 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra

(9-99 éves korig). A workshopon kerek selyemképre festünk mandalát vagy képet, amely ablakba vagy a falra téve maradandó emlék, a lakásod dísze lesz. Engedd szabadjára a fantáziádat és fess kedvenc színeiddel! Saját ötletedet is megvalósíthatod a selymen, de találsz képeket, mandalákat nálunk is. Lehetsz teljesen kezdő, nálunk elsajátíthatod a selyemfestés alapjait. A folyamat minden fázisában segítséget kapsz, ha szeretnéd! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/napmuhely.hu/public_html/modules/mod_tanf_informacio/mysqldb2.inc.php on line 26

btn jelentkezes nagy

VISSZA