Egyedi színátmenetes selyem körsálak

Egyedi színátmenetes selyem körsálak

Kézzel festett 100%-os selyem kendők, sálak és stólák

Egyedi selyemruhák

100% selyemből készült párnahuzatok

selyemképek

Szeretnél a legújabb tanfolyamainkról és egyedi ajándékainkról értesülni?

Selyemfestés

Színátmenetes selyemsál festése (45x140 cm)

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18-20ó • Ára: 9000 Ft
2018. január 15. (H)

Jelentkezés a tanfolyamra

Kipróbálnád a selyemfestést? Lepd meg magad vagy szeretteidet egyedi színátmenetes selyemsállal! Lehetsz teljesen kezdő is, alig akarod majd abbahagyni a festést. Sokféle alkalomra hordható sálat készíthetsz, a hangulatodnak és egyéniségednek megfelelő színekben, öltözéked elegáns kiegészítőjeként, ami színeivel feldobja a szürke hétköznapokat.

A selyem különlegessége, hogy nyáron hűt, télen fűt, és véd az elektroszmog hatásaitól. A gőzölős festéktől a selyem puha és lágy marad. Egyedi sáladat pár nap múlva viheted haza, gőzölés után élénk, ragyogó színű lesz. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Selyemkendő festése (55x55 cm) - kontúros mintával

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • 18-21ó • Ára: 10.000 Ft/fő
2018. január 24. (Sze)
2018. február 19. (H)

Jelentkezés a tanfolyamra

Kreatív kikapcsolódásra vágysz? Fess magadnak egyedi selyemkendőt! A selyemfestést kezdőként is kipróbálhatod az általunk előre kikontúrozott selyemkendőre, melyet kedvenc színeiddel festhetsz meg. A mintát a foglalkozás előtti héten egyeztetjük Veled. A végeredmény: egy dekoratív, hordható, garantáltan egyedi kézműves ajándék, ami belőled született. Magadon is viselheted vagy bekeretezve a lakásod dísze is lehet, emlékeztetve Téged a benned élő szépségre. Méret: 55x55 cm hernyóselyem kendő. Egyedi sáladat a gőzölés után pár nap múlva viheted haza. Előzetes bejelentkezés szükséges. Várunk szeretettel!

Selyemsál festése  (45 x 140 cm) - kontúros mintával

Vezeti: Timár Sarolta
1 alkalom • Ára: 11.000 Ft
2018. január 17. (Sze): 17-21 ó

Jelentkezés a tanfolyamra

Dobd fel ruhatáradat egy szép selyemsállal! Ezen a foglalkozáson egyedi kiegészítőt készíthetsz magadnak, kipróbálhatod a selyemfestést egy hosszú sálon, akár kezdőként is. A mintát előre egyeztetjük Veled, kikontúrozzuk, te pedig kedvenc színeiddel kifested, amit elképzeltél. A gőzölős festéktől a selyem puha és lágy marad. Gőzölés után, pár nap múlva viheted haza egyedi alkotásodat, ami mindig emlékeztet majd a benned élő szépségre. A selyem különlegessége, hogy nyáron hűt, télen fűt, és véd az elektroszmog hatásaitól. Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

Kerek selyemkép festése (20 cm átmérő)

Vezeti: Timár Sarolta
18-20ó • 2018. január 31. (Sze) • Ára: 5500 Ft/ alkalom

Jelentkezés a tanfolyamra

Fess egyedi selyemképet! A workshopon mandalát vagy képet készítünk, amely maradandó emlék, a lakásod dísze lesz. A mintát előre egyeztetjük veled, és megfestheted az általunk kontúrozott képet, illetve ha szeretnéd, te magad is kikontúrozhatod a foglalkozáson, választhatsz a helyszínen különféle mintáinkból. Lehetsz teljesen kezdő, nálunk elsajátíthatod a selyemfestés alapjait. Használd kedvenc színeidet, alkoss kedvedre! Előzetes bejelentkezés szükséges! Várunk szeretettel!

btn jelentkezes nagy

VISSZA