Waldorf-baba varrás
Jelentkezés a lap alján
Szombati Alkotóműhely
Kéthetente szombaton különféle kézmüves technikákat próbálhatsz ki és tanulhatsz meg műhelyünkben: varrunk, kötünk, horgolunk, nemezelünk. Készíthetsz gyerekjátékokat, megismerhetsz különböző anyagokat és megvalósíthatod egyedi ötleteidet is. Teljesen kezdőként is várunk szeretettel!
Előző
Következő

Két alkalmas workshop Màrcius 1. szerda és màrcius 2. csütörtök 9.00-11.00h (jelentkezés a lap alján)

Jelentkezés egyéni időpontra: tanfolyam@napmuhely.hu

Manóbaba varrása lenmaggal töltve

Készítsd el gyermeked játékát saját kezűleg! A kicsik kedvelt, bújós-alvós játéka, a lenmaggal töltött marokbaba. Puha plüss anyagból készül, kézzel varrjuk, így a végére megszülető babácska egyedi és megismételhetetlen ajándék lesz gyermeked számára. Kezdőket is várunk szeretettel! Minimum 2 főtől indul! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vezeti: DUNYÁK ÉVA

Ára: 10000ft/fő/2 alkalom

Jelentkezés egyéni időpontra: tanfolyam@napmuhely.hu

Waldorf-baba-varró tanfolyam

(5 alkalom)
Az első alkalommal egy 10 cm-es babát készítünk, így tanuljuk meg az alapokat. Második alkalommal már egy nagyobb baba készül, ekkor még a baba fejének elkészítésén a fókusz. A harmadik, negyedik és ötödik alkalommal varrjuk meg a 30 cm-es öltöztetős waldorfbabát. A képzés alatt tehát három különböző típusú baba készül el, miközben elsajátítható a babavarrás minden csínja-bínja! 
Várunk szeretettel!

Előzetes bejelentkezés szükséges. 

Vezeti: ERDÉLYI TÜNDE

Ára: 60.000 Ft/ 5 alkalom (3 órás foglalkozások)